Container metingen

Ruvoma heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het meten van containers op aanwezigheid van gevaarlijke gassen. Deze metingen voeren wij door heel Nederland uit middels ons mobiele laboratorium. Mocht een container afgekeurd worden dan bestaat de mogelijkheid tot geforceerde ventilatie. Ruvoma heeft zelf een ontgassingssdeur ontwikkeld.

Ruvoma kan uw container meten en desgewenst het plaagdier bestrijden. Metingen verrichten wij dagelijks op diverse inlandterminals of op onze locatie te Montfoort. Mocht u ondanks deze maatregelen toch nog overlast hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ontgassingsdeur

RUVOMA BV heeft een speciale deur geconstrueerd waardoor er 24 uur per dag gecontroleerd & geforceerd versneld ontgast kan worden. Door het plaatsen van de deur zijn wij niet meer afhankelijk van de weersomstandigheden. Alle mogelijke factoren die van belang zijn voor een ontgassing zijn in de deur voorzien zoals:

  • Een ventilatie- en circulatiesysteem;
  • Verwarming, indien de temperatuur onder de 10°C komt;
  • Mogelijkheid voor ontgassing op eigen terrein;
  • Tevens is de container na het plaatsen van de deur opnieuw te verzegelen, dit kan een uitkomst zijn, als de als de container onder douane visitatie valt.