Ruvoma, de specialist in het bestrijden van wespen

Heeft u last van wespen? Neem dan contact op met Ruvoma, de specialist in het bestrijden van wespen. Wij bestrijden wespen in Montfoort en omstreken. U kunt door middel van onderstaand formulier contact met ons opnemen, u krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.

wesp.jpg

Wespen zorgen voor grote overlast. In de zomer en nazomer komen wespen veelvuldig voor bij terrassen en in en om woningen, tuinen, banketbakkerijen, restaurants, cafetaria’s, bierbrouwerijen, etc. Wespen worden in het bijzonder aangetrokken door de geur van zoete stoffen.

De steken van een wesp zijn zeer pijnlijk en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Dit geldt met name wanneer men in de mond gestoken wordt of wanneer men overgevoelig is voor het gif van wespen. Het is daarom belangrijk snel deskundige hulp in te schakelen.

Deskundig hulp en advies

Een belangrijk advies is om, wanneer u een nest ontdekt, nooit de uitgang(en) van dat nest af te sluiten. De wespen zoeken dan een andere uitgang en dat kan best binnenshuis zijn. Schakel zo snel mogelijk de hulp in van een deskundige.

Werkwijze van Ruvoma

Ruvoma zal eerst een onderzoek doen naar het wespennest. Aan de hand van dit onderzoek zal Ruvoma een plan maken om de wespen te bestrijden en dit na akkoord uit te voeren. 

Wanneer u contact met ons opneemt geven wij u meer informatie over de behandeling en de kosten. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk langs om de behandeling uit te voeren en geven wij u advies over hoe een nieuwe wespennplaag voorkomen kan worden.