De specialist in gassen, metingen en biologische bestrijdingen.

Certificeringen

Ruvoma heeft de beschikking over gecertificeerde gassingsleiders, gasmeetdeskundigen en ongediertebestrijders. Deze hebben allen de opleiding industriële adembescherming gevolg. Voor alle opleidingen worden regelmatig terugkerende cursussen gevolgd om de geldigheid, veiligheid en de kennis van de medewerkers te waarborgen en blijft men op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied en de markt. Wist u dat Ruvoma ook de provinciale Milieuprijs heeft gewonnen?

Om de kwaliteit van onze organisatie op een hoog peil te houden is Ruvoma B.V. VCA** gecertificeerd, is ons moederbedrijf ISO 9001:2000 gecertificeerd, zijn alle medewerkers in het bezit van Basisveiligheid VCA en zijn wij aangesloten bij de NVPB (Nederlandse Vereniging van Plaagdierenmanagement Bedrijven). 

VCA

Klik hier om onze VCA certificering te bekijken.

ISO

Klik hier om de ISO-certificering van ons moederbedrijf Verhart Groen te bekijken. Ruvoma conformeert met eenzelfde werkwijze.

Veiligheidsregels NVPB

Verder werken wij conform de veiligheidsregels die op de bedrijven waarvoor wij werken vereist worden. Klik hier om ons certificaat van het NVPB 2017 te bekijken.

NIWO

Ruvoma is NIWO gecertificeerd voor het verwijderen van gassingsrestanten.

Stichting KAGO

Stichting Kennis en Advies Gasmeting & Ontgassing is een organisatie die kwaliteit waarborgt ter behoeven van gasmetingen, ontgassingen en opleiding tot gasmeetdeskundigen.

Logo Kago