De specialist in gassen, metingen en biologische bestrijdingen.

Bestrijding plaagdieren

Ruvoma heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het bestrijden van dierplagen. Dit kan zowel op de traditionele manier als op een biologische manier.

Hoe kun je plaagdieren bestrijden?

Sommige plaagdieren moeten helaas op de traditionele manier bestreden worden om een ware plaag in te dammen dan wel te voorkomen. Een plaag van muizen of ratten is bijvoorbeeld alleen te bestrijden door middel van het plaatsen van lokdozen en vallen. Wespen moeten bestreden worden middels een chemisch middel. In andere gevallen kan biologische bestrijding worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan goederen die zijn aangetast door plaagdieren. Hierbij kan een laagzuurstof- of hittebehandeling afdoende zijn. Afhankelijk van het product en het soort plaagdier zal een behandeling gekozen worden. Ruvoma kan u hierin adviseren en uiteraard ook helpen met bestrijden. 

De behandelingen kunnen uitgevoerd worden voor:

  • Het bestrijden van ongedierte in alle soorten voedings- en biologische goederen.
  • Het bestrijden van houtaantasters in monumentale objecten, antiek en andere objecten als Houtworm Anobium punctatum Degeer of de Boktor Hylotrupes bajulus L.
  • Het bestrijden van ongedierte in plantmateriaal.

Het bestrijden van ongedierte in diverse materialen voeren wij uit voor bedrijven, overheidsinstanties als particulieren zowel in onze vaste behandelruimtes als op locatie. Neem contact op met Ruvoma.

Bel 0348 - 47 04 79 of vul het formulier in.


Captcha Code

Click the image to see another captcha.

Verplichte velden *